Više informacija o tečaju

Više informacija o tečaju

NOVO!

Sukladno epidemiološkoj situaciji u zemlji, jezični programi Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2020./2021. provodit će se isključivo online, koristeći raspoložive online platforme.
 
Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu upisuje novu generaciju polaznika na besplatan online tečaj kineskog jezika za početnike.
Za upis je potrebno pristupiti motivacijskom ispitu koji će se održati u ponedjeljak 7. rujna u 18 sati.
Prijave za motivacijski ispit su otvorene i trajat će do 30. kolovoza 2020.
Za prijavu je potrebno poslati osobne podatke (ime i prezime, datum rođenja, OIB, broj telefona) na e-adresu upisi@unizg.hr
 
Upisati se mogu isključivo punoljetne osobe sa znanjem engleskog jezika.
Tečaj počinje 14. rujna 2020.godine i završava 2. veljače 2021.godine
Po završetku tečaja, Institut će polaznicima izdati potvrdu o uspješno završenom početnom stupnju kineskog jezika.
Više informacija možete pronaći na službenoj Facebook stranici Instituta. 

 
Riječ je o programu cjeloživotnog obrazovanja koji provodi Konfucijev institut koji je sveučilišni centar za kineski jezik, kulturu i poslovanje
Profesori Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu su izvorni kineski govornici, a nastava se provodi na engleskom jeziku.
Predavači su izvorni govornici koji će kroz  70 školskih sati predavanja i  kroz otprilike 300 novih znakova uvesti Vas u osnove kineskoga jezika i kulture. 
 

Konfucijev je institut osnovan u partnerskom odnosu Sveučilišta u Zagrebu i Sjedišta Konfucijevih instituta u Pekingu te je jedina takva ustanova u Hrvatskoj. Institut već nekoliko godina aktivno radi na promociji kineskog jezika i kulture, posebno među mladima, a isto tako kontinuirano radi na boljem povezivanje Hrvatske i Kine na svim područjima, uz posebni naglasak na poslovnu i ekonomsku suradnju. 
 

Kontakt
Diana Ježina,  mag. rel. publ., univ. spec. oec. 
stručna suradnica za protokol i odnose s javnošću
E-mail: diana.jezina@efri.hr
telefon: 051   355   127 

Adminstrativna i tehnička pitanja:
Danijela Ujčić
E- mail: danijela.ujcic@efri.hr
Telefon: 051 355 182
Mobitel: 099 326 8334

 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se