Više o programu

Više o programu


Cilj programa

Pohađanjem programa usavršavanja nadopunjavaju se i usavršavaju znanja iz područja javne nabave, sukladno Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave (NN 06/2012 i 125/2014).
 
Njihov cilj je da osobe koje su u sklopu certifikata u području javne nabave stekle temeljna znanja o području javne nabave i provedbi postupaka, ta znanja nadograđuju pohađanjem programa usavršavanja vezanima uz određene aspekte iz njihova užeg interesa. Time će programi usavršavanja omogućiti daljnju specijalizaciju polaznika vezano uz određena specifična pitanja provedbe postupaka javne nabave, primjerice ona koja su vezana uz određene katergorije naručitelja.   
 
Više informacija o programu možete pronaći i na portalu javne nabave nadležnog ministarstva.

Izvođenje programa
 
Da bi osoba obnovila certifikat u području javne nabave, u razdoblju valjanosti certifikata (3 godine) mora pohađati programe usavršavanja u ukupnom trajanju od 32 nastavna sata.   
 
Važno je istaknuti da se programima usavršavanja temeljem kojih je moguće ostvariti pravo na obnavljanje certifikata smatraju isključivo programi koji su odobreni sukladno Pravilniku te objavljeni u Popisu programa usavršavanja. Dakle, temeljem pohađanja drugih oblika izobrazbe (npr. komercijalni seminari) nije moguće steći pravo na obnavljanje certifikata.
 
Ekonomski fakultet u Rijeci provodi programe usavršavanja sukladno Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave (NN, br. 06/12) temeljem ovlaštenja i odobrenja Ministarstva gospodarstva te je  dugogodišnji  ovlašteni organizator i provodioc istog (popis programa usavršavanja).
 

21. i 22. studenog 2019. godine održao se Program redovitog usavršavanja u području javne nabave s ciljem stjecanja 8 odnosno 16 od potrebnih 32 sata u svrhu produljenja valjanosti certifikata iz područja javne nabave
 
Tema radionice su bile:


21.11.2019.

IZBOR AKTUALNOSTI: Jednostavna i javna nabava na projektima financiranim iz EU fondova, specifičnosti i aktualnosti

Evidencijski broj dodijeljen programu usavršavanja:
2019-0333 

Raspored predavanja pogledajte OVDJE

 

Predavači: Branka Filipović (OIB: 83938914406) i Vlasta Linić  (OIB: 57831375256)


22.11.2019.

IZBOR AKTUALNOSTI: Izazovi pregleda i ocjene ponuda, sklapanje i izvršenje ugovora o javnoj nabavi radova, dozvoljene izmjene 

Evidencijski broj dodijeljen programu usavršavanja:
2019-0333 

Raspored predavanja pogledajte OVDJE

 

Predavači: Nada Gunjača (67726702851) i Robert Urek (23754772249)


Trajanje programa

 
Programi usavršavanja provode se u sljedećim oblicima programa (predavanja, radionice):
- poludnevni - 4 nastavna sata
- jednodnevni - 8 nastavnih sati
- dvodnevni - 16 nastavnih sati.
 
Mjesto održavanja
 
Ekonomski fakultet u Rijeci, Ivana Filipovića 4, dvorana Aneks
 
Program usavršavanja je namijenjen
 
zaposlenicima u sustavu javne nabave koji su dužni redovito se usavršavati i dopunjavati svoje znanja iz područja javne nabave, kroz pohađanje Programa usavršavanja, sukladno Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave (NN, br. 06/12).
 
Da bi stručna osoba obnovila certifikat, u razdoblju valjanosti certifikata (3 godine) obvezna je pohađati programe usavršavanja u ukupnom trajanju od 32 nastavna sata. 
Predavači i ukratko o njima
 
Programe usavršavanja provode stručne osobe,ovlašteni treneri javne nabave. Predavači su licencirani treneri u sustavu javne nabave sa praktičnim iskustvom stečenim u provođenju velikog broja postupaka javnih nabava svih vrsta. 
 
Za dodatne informacije kontaktirajte nas na cjelozivotno@efri.hr ili na  051/ 355 182

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se