Više o programu

Više o programu


Zašto upravo ovaj program?

Današnje tržište rada zahtjeva interdisciplirana znanja i vještine, što rezultira potrebom da osobe koje nisu ekonomske struke, steknu aplikativna znanja iz područja računovodstva nužna za obavljanje svakodnevnih stručnih poslova. 


Program je namijenjen menadžmentu poduzeća u javnom i privatnom sektoru koji nije ekonomske struke te pravnicima koji bez poznavanja računovodstva ne mogu u potpunosti obavljati zadatke u području trgovačkog prava. 

U značajnoj mjeri doprinosi pripremanju neposrednih potencijalnih izvršitelja računovodstvenih poslova najavljenom zakonskom reguliranju licenciranja, odnosno dokazivanju potrebne stručnosti i osposobljenosti za obavljanje računovodstvenih poslova.

Struktura programa

Program se izvodi u dva semestra.


U prvom se semestru obrađuje kolegij Računovodstvo u sklopu kojeg se dobivaju temeljna znanja iz područja računovodstva.

Nakon toga, odrađuju se ostali kolegiji kojima se proširuju stečena osnovna znanja.
 
Po položenim svim programom predviđenih kolegija stječu se 24 ECTS-a te se pristupa izradi završnog rada pod vodstvom mentora. Izrađenim i prihvaćenim završnim radom stječu se ukupni te programom predviđeni 30 ECTS-a.

Tijekom trajanja programa izvode se slijedeća tematska područja:
(uskoro)

Predavači 

Program izvode etablirani nastavnici iz područja računovodstva te ugledni stručnjaci iz područja oporezivanja: 

 


Prof. dr. sc. Josipa Marša 
Prof. dr. sc. Davor Vašiček
Prof. dr. sc. Helena Blažić
Dr. sc. Josip Čičak, asistent
Doc. dr. sc. Ana Marija Sikirić
Doc. dr. sc. Maja Grdinić

Dokumentacija potrebna pri upisu


-Diploma o završenom sveučilišnom studiju u minimalnom trajanju od 4 godine ili završenom specijalističkom diplomskom stručnom studiju i s njim izjednačeni studijski programi prema ranijim propisima  -kopija + original na uvid
-Domovnica - kopija
-Rodni list - kopija
-Potvrda o izvršenoj uplati - kopija
-Ispunjeni matični list - download 

 Za dodatne informacije kontaktirajte nas na cjelozivotno@efri.hr ili na  051/ 355 182
 
 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se