YUFE Student Journey

YUFE Student Journey

Sveučilište u Rijeci i ove godine omogućuje svojim studentima upis u YUFE program (YUFE Student Journey). Prijave su otvorene do 26. svibnja, a YUFE ti ovime pruža priliku da, u skladu s vlastitim interesom i rasporedom, pohađaš kolegije, učiš nove jezike kroz jezične tečajeve, stručno se usavršavaš ili volontiraš u zajednici na 9 europskih sveučilišta.

Za prijaviti se dovoljno je biti student na minimalno drugoj godini preddiplomskog studija i uspješno se koristiti engleskim jezikom, a jednom kada postanete sudionici ovoga programa, stječete pravo (ali ne i obavezu) upisivanja svih gore navedenih kolegija i aktivnosti na drugim YUFE sveučilištima. YUFE katalog u ovom trenutku uključuje preko 300 različitih fizičkih i online kolegija, te gotovo 100 izvannastavnih aktivnosti. Prijaviti se možete preko YUFE virtualnog kampusa.

Više o ovoj prilici koju vam YUFE nudi možete pročitati ovdje.

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za postupak prijave ili općenito YUFE Student Journey program, slobodno nam se obratite na admission.yufe@uniri.hr.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se