Zaba Banking Academy - Zagrebačka banka

Zaba Banking Academy - Zagrebačka banka

Zaba Banking Academy šestomjesečni je program plaćene stručne prakse za studente završnih godina, poželjno apsolvente diplomskih studija ekonomskog usmjerenja koji žele naučiti kako funkcionira banka te bolje razumjeti bankarsko tržište.
 
Zagrebačka banka na pokretanje ovog programa odlučila se u suradnji s fakultetima iz područja ekonomije kako bi studentima pružila konkretna praktična znanja te iskustvo kroz koje će se upoznati s osnovama bankarstva i s radom u korporativnom okruženju.
 
Kroz praktičan rad u stvarnom poslovnom okruženju, uz podršku iskusnih mentora, polaznici će steći iskustvo u radu s međunarodnim klijentima, korporativnoj mreži, rizicima, projektnom financiranju, planiranju i kontrolingu, te poslovnoj strategiji. Praktično učenje će upotpunit teorijskim znanjem kroz niz edukacija za osobni i profesionalni razvoj na kojima će se okušati i u izradi kreativnih rješenja kroz timski rad.
 
Više o otvorenim praksama pročitajte na linkovima za prijavu:

 
Prijavite se na jedan (ili više) natječaja do 15.1.2019., steknite vrijedno iskustvo i upoznajte potencijalnog poslodavca!

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se