Završen peti EFRI Networking Week događaj

Završen peti EFRI Networking Week događaj

U sklopu petog izdanja EFRI Networking Week – Connect&Act događaja, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci ugostio je više od 30 predavača iz svijeta gospodarstva, a velikim dijelom EFRI alumnija. U periodu od 14. do 19. travnja 2024. godine, sa studentima i svim zainteresiranima podijelili su svoje iskustvo studiranja na našem Fakultetu, predstavili su organizacije iz kojih dolaze te kroz praktične primjere obradili nastavno gradivo. Neka od organizacija iz kojih su došli ovogodišnji sudionici su: Navis Consult d.o.o., JGL d.d., Holcim d.o.o., The LEGO Group, Deloitte, OPG Kuća vina Ivan Katunar, Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa te RIS d.o.o.

 

U sklopu popratnog programa ENW-a, održano je i zanimljivo predavanje dugogodišnjih suradnika iz kompanije L'Oréal te stručni obilazak i predavanje u novoj Gradskoj knjižnici Rijeka.


EFRI Networking Week – Connect&Act događaj nastavak je aktivnosti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Centra za karijere EFRI kojim povezuje nastavne sadržaje s poslovnom zajednicom, s posebnim naglaskom na EFRI Alumni zajednicu. Ovakvim i sličnim događanjima potiče se razmjena iskustva, osnažuje se veza između Fakulteta i alumnija te radi na poticanju daljnje suradnje Fakulteta i završenih studenata, a danas uspješnih pojedinaca. Također, alumniji igraju ključnu ulogu u lakšem prijelazu studenata završnih godina studija u profesionalni svijet, ali i u njihovom stjecanju onih znanja i vještina traženih na tržištu rada.

 

Osim što pridonosi karijernom razvoju studenata, ovakve aktivnosti također omogućuju organizacijama pristup talentiranim kandidatima te priliku za sudjelovanje u oblikovanju obrazovnih programa kako bi se bolje odrazile već spomenute potrebe tržišta rada.

 

Alumni mreža Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci poziva sve zainteresirane alumnije da se pridruže EFRI alumni zajednici te zajedno doprinesu jačanju veza između akademske zajednice i gospodarstva.

 
Cijeli album događanja dostupan je OVDJE.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više