AI IN ESG Investing

AI IN ESG Investing

Uskoro počinje jedan od najvećih obrazovnih poslovnih projekata u Europi: AI IN ESG Investing (Environmental, social and corporate governance) za studente koji su zainteresirani za područje ekonomije, financija i računovodstva, kvantitativnih metoda i menadžmenta. Organizatori su CFA — CFA Institute u suradnji s Quantitative Finance Professional Development Foundation.
 
Službena web stranica projekta 

U 2021. godini u natjecanju je sudjelovalo 45 studentskih timova. Ovogodišnji zadatak timova je stvoriti ESG pokazatelje temeljene na financijskim, nefinancijskim i alternativnim podacima te predložiti dugoročnu, održivu ESG strategiju za odabranu tvrtku.

Pobjednička ekipa osvojit će nagradu u iznosu od 4.000 EUR kao i vaučer za polaganje ispita za CFA Institute Certificate in ESG Investing priznat od strane vodećih investicijskih društava u vrijednosti od 675USD po članu tima.

Pojedinosti će se predstaviti tijekom druge uvodne e-sesije 1. travnja, petak, u 14:00 sati. Pridružiti se možete putem poveznice


AI IN ESG INVESTING 2022
Registration

Prijave su otvorenje do 12. travnja 2022. godine

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više