ALUMNI EFRI organizira izlet u Istru

ALUMNI EFRI organizira izlet u Istru

Udruga diplomiranih studenata Ekonomskog fakulteta u Rijeci okuplja i organizira aktivnosti za zaposlenike Fakulteta, studenate koji su završili preddiplomske i diplomske studije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci i sve prijatelje Fakulteta, a kako bi se povezali i uspostavili trajne veze.
 
Ukoliko niste član, a željeli biste se priključiti Udruzi, ispunjenu i potpisanu PRIJAVU molimo dostaviti na e-mail: alumni@efri.hr.
 
Također, ovim putem vas pozivamo na prvi u nizu izleta i to u prekrasnu Istru i Općinu Žminj, a koji će se održati u subotu, 20. listopada 2018.
 
Okvirni plan izleta je:
 
10.50 sati: okupljanje svih prijavljenih za izlet u Ul. Fiorella La Guardie (na autobusnoj stanici ispod Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci)
11.00 sati: polazak za Istru
12.30 sati: dolazak u Žminj i posjet Općini Žminj gdje će se održati predavanje načelnika Željka Plavčića mag. oec., člana Uduge
13.30 sati: posjet Mljekari Latus
14.30 sati: ručak
16.00 sati: polazak prema Vižinadi i posjet vinariji FRANC ARMAN
20.00 sati: planirani dolazak u Rijeku
 
 
Cijena izleta: ručak - max 100,00 kuna koji se plaća na licu mjesta.
 
Prijave obavezne putem online obrasca dostupnog OVDJE , a do popunjenja mjesta.
 
Vidimo se!
 
 
 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se