Belgrade Business Case Competition

Belgrade Business Case Competition


Belgrade Business International Case Competition 
 
 
 
 
Belgrade Business International Case Competition je svjetsko natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva za studente preddiplomskog studija koji se po šesti put održava u Beogradu. Okuplja 20 Sveučilišta s različitih kontinenata s ciljem rješavanja 3 poslovna problema kroz zanimljiv pristup. BBICC nudi priliku za stjecanje iskustva u međunarodnom okruženju ali i upoznavanje Srbije kao zanimljive destinacije.
BBICC održava se od 15. do 21. travnja 2018. u Beogradu.
Ekonomski fakultet u Rijeci omogućio je četvorici studenata preddiplomskog studija da sudjeluju u natjecanju te se redoviti studenti preddiplomskog studija  pozivaju na prijavu za sudjelovanje na BBICC-u.
Službene prijave su otvorene su na stranicama Ekonomskog fakulteta u Rijeci od 05.02.2018. do 09.02.2018. s ciljem formiranja tima koji bi sudjelovao na natjecanju.
Od studenata koji se prijavljuju očekuje se da prilože motivacijsko pismo, životopis te dokaze o prethodnim sudjelovanjima i osvojenim nagradama na natjecanjima u rješavanju poslovnih slučajeva. Studenti koji se prijavljuju očekuje se da aktivno vladaju engleskim jezikom (pisano i govor) kako je govorni jezik natjecanja engleski.
Prijave s popratnom dokumentacijom molimo vas da šaljete Katarini Šebalj na e-mail: katarina.sebalj1@gmail.com 
Više informacija o natjecanju na službenoj stranici BBICC natjecanja. http://bbicc.org/ odnosno kod doc.dr.sc. Jasmine Dlačić.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se