Besplatni Coursera tečajevi za studente i zaposlenike

Besplatni Coursera tečajevi za studente i zaposlenike

Sveučilište u Rijeci potpisalo je ugovor o strateškom partnerstvu s Courserom te kroz ovu suradnju omogućilo studentima, nastavnom i nenastavnom osoblju riječkog sveučilišta priliku za stjecanje vještina i kompetencija potrebnih za uspješnije uključivanje u brzo mijenjajuće i konkurentno tržište rada odnosno kvalitetniji i učinkovitiji rad sa studentima ili obavljanje poslovnih zadataka.

Coursera je vodeća globalna platforma za online učenje, s više od 6 500 tečajeva dostupnih u područjima visoke potražnje kao što su poslovanje, soft-skills, informatika, znanost o podacima i inženjering, kao i +400 certifikata u industriji i specijalizacija relevantnih za razvoj karijere koje se sastoje od slijeda tečajeva i virtualnih laboratorija (tzv. Guided Projects).

Nedavno je Courseri, zbog njena jedinstvenog pristupa transformaciji vještina i misije koja uključuje transformaciju života ljudi demokratizacijom obrazovanja, dodijeljen B Corp certifikat kao dokaz ispunjavanja najviših standarda društvene i ekološke učinkovitosti i javne transparentnosti.

UNIRI - Coursera portal je portal za stjecanje profesionalnih certifikata renomiranih svjetskih sveučilišta i tvrtki iz industrije. Pristup portalu ostvaruje se putem uniri.hr korisničkog računa, a strukturirano za pojedine ciljne skupine (svakoj ciljnoj skupini sugeriraju se odabrani sadržaji, ali i dostup pretraživanju svih edukacijskih sadržaja iz Coursera ponude).  Detaljnije o Projektu na linku: https://uniri.hr/vijesti/nove-prilike-za-studente-i-osoblje-kroz-partnerstvo-s-courserom/

Detaljne informacije o načinu prijave, pristup portalu putem kojeg ćete se moći prijaviti i polagati za dobivanje certifikata bit će Vam poslane nakon što nam povratno javite jeste li zainteresirani za izbor jedne certificirane edukacije iz ponude tvrtke Coursera, o čemu detaljnije možete pogledati na https://www.coursera.org.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više