Besplatni online tečaj kineskog jezika

Besplatni online tečaj kineskog jezika

Kineski jezik, jezik je velikih mogućnosti - govori ga svaka 5 osoba u čak 33 države svijeta. Mlade osobe sve se više okreću učenju kineskoga jezika koji je u naprednim europskim zemljama već i među predmetima u osnovnoj školi.


Ekonomski fakultet u Rijeci kreće s novim online početničkim tečaj kineskog jezika koje mogu pohađati svi zainteresirani punoljetni građani s osnovnim znanjem engleskog jezika. Riječ je o programu cjeloživotnog obrazovanja koji na Ekonomskom fakultetu provodi Konfucijev institut - sveučilišni centar za kineski jezik, kulturu i poslovanje.

 

Predavači će kroz 70 školskih sati predavanja i kroz otprilike 300 znakova uvesti polaznike tečaja u osnove kineskoga jezika i kulture. Novi semestar započinje 01. ožujka 2021. godine. Prijave su otvorene do popunjena mjesta zaključno do nedjelje, 07. veljače 2021. godine u 13 sati.

 

Konfucijev institut osnovan je u partnerskom odnosu Sveučilišta u Zagrebu i Sjedišta Konfucijevih instituta u Pekingu te je jedina takva ustanova u Hrvatskoj. Institut već nekoliko godina aktivno radi na promociji kineskog jezika i kulture, posebno među mladima, a isto tako kontinuirano radi na boljem povezivanje Hrvatske i Kine na svim područjima, uz posebni naglasak na poslovnu i ekonomsku suradnju.

 

Predavanja će biti radnim danima u popodnevnim terminima. Po završetku tečaja, Institut će polaznicima izdati potvrdu o uspješno završenom početnom stupnju kineskog jezika.


Više informacija o prijavama potražite na mrežnim stranicama 


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više