BFC SEE 2023 - JAVNI POZIV ZA GRADOVE I OPĆINE

BFC SEE 2023 - JAVNI POZIV ZA GRADOVE I OPĆINE

Centar za lokalni ekonomski razvoj (CLER) Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci zajedno s ostalim članovima Partnerstva za konkurentniju regiju (KOR Partnerstvo) i Njemačkom razvojnom suradnjom koju provodi GIZ, pozivaju sve gradove i općine, lidere ekonomskog razvoja, da se uključe u međunarodni BFC SEE Program certifikacije gradova i općina s povoljnim poslovnim okruženjem u jugoistočnoj Europi.


BFC SEE program je namijenjen prije svega onim gradovima i općinama koje imaju proaktivan pristup u razvoju svojih investicijskih potencijala i žele da kroz unapređenje poslovnog okruženja stvore bolje uvjete za privlačenje investicija i brži razvoj lokalnog gospodarstva, i tako unaprijede kvalitetu života građana.

Neke od prednosti koje BFC SEE program donosi certificiranim gradovima i općinama su:

-          Imidž moderne i agilne lokalne administracije na usluzi građanima i gospodarstvu

-          Pozicioniranje na mapi najpovoljnijih investicijskih destinacija Jugoistočne Europe

-          Prepoznatljivost među donosiocima odluka u državi, gospodarstvu i međunarodnoj zajednici

-          Prilike za sudjelovanje u razvojnim projektima, studijskim posjetama i regionalnim inicijativama

-          Razmjena znanja s najuspješnijim gradovima i općinama 

Za sve zainteresirane kandidate, organizirat će se informativna sesiju: „Kako do međunarodnog BFC SEE certifikata" s ciljem da vas dodatno informiramo o detaljima i uvjetima sudjelovanja u Programu. 

Prijave za info sesiju su moguće do 20.04.2023. na cler.efri@gmail.com (ime, prezime, funkcija, grad(općina).

 

Više informacija o BFC SEE Programu i procesu certifikacije, javnom pozivu, kriterijima IV edicije, kao i uvjetima za sudjelovanje možete pronaći u priloženim dokumentima ili na službenoj web stranici projekta: www.bfc-see.org


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više