British Council na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

 British Council  na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Prezentacije organizacije British Councila na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci održat će se u srijedu, 10. travnja 2019. godine u 13.30 u dvorani Aneks. 

British Council je međunarodna organizacija Ujedinjenog Kraljevstva za kulturne veze i obrazovne mogućnosti. U Hrvatskoj djelujemo više od 70 godina i uspješno surađujemo s obrazovnim ustanovama na svim razinama. Naš odjel za ispite već gotovo trideset godina provodi međunarodne ispite iz engleskog jezika Sveučilišta u Cambridgeu, koje priznaju sveučilišta i poslodavci u Hrvatskoj i širom svijeta.

Naime sveučilišnim studentima je dokaz poznavanja engleskog jezika potreban za sudjelovanje na međunarodnih mobilnosti u sklopu programa Erasmus + (razina B1 za obavljanje stručne prakse, a B2 za provođenje razdoblja studija u inozemstvu), a za nastavak studija u inozemstvu na engleskom jeziku najčešće je potrebno dokazati poznavanje jezika na razini C1. 

Uz ispite općeg engleskog jezika, administriramo i Cambridge English Qualifications for Business. Radi se o tri ispita na razinama B1, B2 i C1; pripremom za njih studenti razvijaju jezične vještine potrebne za komunikaciju u internacionalnom poslovnom okruženju, a stečene diplome dokazuju potencijalnim poslodavcima traženo znanje engleskog jezika.


Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se