Coursera: 3. ciklus 2023. - poziv za studente

Coursera: 3. ciklus 2023. - poziv za studente

Sveučilište u Rijeci poziva sastavnice da nominiraju studente za treći ciklus korištenja osobnih COURSERA licencija za 2023.g. Na UNIRI stranicama možete pročitati više o COURSERA tečajevima (https://uniri.hr/studiranje/coursera/). Svi zainteresirani neka se jave na mail: diana.jezina.radovanovic@efri.hr, a broj prijava je ograničen.  


Napomena: pozivnicu, kao i prijavu na COURSERA portal možete učiniti isključivo preko student.uniri.hr mail adrese, te je prije prijave zainteresiranosti potrebno javiti se voditelju Referade za prijediplomske i diplomske studije na mail vladimir.trninic@efri.hr kako bi vam isto dodijelio. Molimo da se prijave samo oni studenti koji su sigurni da će položiti minimalno jedan certifikat. Rok prijave je četvrtak 31.08.2023.g.

 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se