Dan poslovnih mogućnosti - Meet&Employ

Dan poslovnih mogućnosti - Meet&Employ

Ekonomski fakultet u Rijeci i Centar za karijere EFRI već dugi niz godina fokus svojih mnogobrojnih aktivnosti stavljaju na intenziviranje suradnje s gospodarskim subjektima te pokretanje obostrano korisnih projekta kroz uključivanje studentskih kapaciteta.

Nastavno na dosadašnje uspješne projekte je i veliki događaja Dan poslovnih mogućnosti Meet&Employ koji će se održati 22. travnja 2021. s ciljem povezivanja studenata i potencijalnih poslodavaca kroz speed dating intervjue, kratke 10-minutne razgovore za posao. 
 

Dan poslovnih mogućnosti - Meet&Employ prvi je ovakav događaj u Rijeci i Primorsko – goranskoj županiji, a omogućit će ostvarivanja suradnje između studenata i poslodavaca u vidu zapošljavanja, primanja na stručnu praksu/pripravništvo, stipendiranja studenata ekonomije i poslovne ekonomije te uvrštavanja u bazu potencijalnih zaposlenik. 

Radi velikog interesa, prijave poslodavaca za uključivanje u Dan poslovnih mogućnosti su produžene do 9. travnja 2021. u 12 sati, a nakon toga će na web stranici Fakulteta biti objavljeni otvoreni natječaji te kreću prijave studenata za intervjue. 

Za sve dodatne informacije dostupna je brošura koju možete pronaći OVDJE.

Prijave poslodavaca zaprimaju se putem online obrasca dostupnog OVDJE.

 

Otvoreni natječaji za EFRI studente i alumnije su dostupni OVDJE.

 

Cijeli događaj će se radi postroženja epidemioloških mjera u Primorsko - goranskoj županiji, održati u  u online obliku.

 

Događaj se organizira kao dio aktivnosti EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR" čiji je cilj doprinijeti povećanju zapošljivosti EFRI studenata. Projekt je sufinanciran iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020."

 

Brošura 


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više