Dani e-učenja

Dani e-učenja

Povjerenstvo za online učenje Sveučilišta u Rijeci organizira 28. i 29. lipnja 2022. godine Dane e-učenja u prostorijama Građevinskog fakulteta i Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.

Dani e-učenja posvećeni su razmjeni ideja, znanja i dobrih praksi među nastavnicima i studentima, a uključuju predstavljanje udžbenika posvećenog e-učenju, niz predavanja, predstavljanja primjera dobre prakse te okrugli stol na temu "Kako iskoristiti dosadašnje iskustvo za bolje obrazovanje sutra".

Nastavnicima su namijenjene i četiri radionice o različitim alatima e-učenja. Budući da je broj sudionika na radionicama ograničen, za sudjelovanje na istima je potrebno ispuniti online prijavni obrazac koji se nalazi na poveznici https://forms.gle/s6CgBkz8p2XHfx7v5

Cjelokupan program Dana e-učenja, koji se nalazi na poveznici https://www.paperturn-view.com/?pid=MjU251496 te u prilogu, odvijat će se onsite, dok je jednu radionicu moguće pratiti i online.

Ulazak automobila u garažu Građevinskog fakulteta i Studentskog centra bit će omogućen automatskim dizanjem rampe pola sata prije događanja.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se