Digitalni inovacijski inkubator

Digitalni inovacijski inkubator

Ovim putem vam želimo skrenuti pozornost na izvrsnu priliku za razvoj vaših kreativnih potencijala i povezivanje s vodećim regionalnim kompanijama – kroz projekt Digitalni inovacijski inkubator u organizaciji Instituta za inovacije.


Digitalni inovacijski inkubator je online projekt u kojem studenti s različitih fakulteta i sveučilišta u Hrvatskoj uče o kreativnosti i inovacijama, povezuju se s vodećim kompanijama u regiji i razvijaju primjenjiva inovativna rješenja u odabranim industrijama.


Sve vas koji se želite dodatno razvijati i pokazati vaš potencijal kolegama i budućim poslodavcima, pozivamo da se aktivno uključite u projekt i:

·         Učite o različitim perspektivama na kreativnost i inovacije (od profesora s Harvarda, Bocconia, ETH i dr.)

·         Pokažete sposobnost rješavanja kompleksnih problema i izazova industrija

·         Povežete se s ekspertima i talentima kompanija kao što su Hrvatski Telekom, Jamnica, PIK Vrbovec, Pevex, Ericsson Nikola Tesla i Poliklinika Bagatin

·         Razvijate vlastite inovacijske projekte (od analize problema do implementacije)

·         Osvojite vrijedne novčane nagrade i mogućnost prakse/zaposlenja u kompanijama

 

Prijave su besplatne i otvorene sve do 27. ožujka na web stranici projekta.

Pozivamo vas da se aktivno uključite i pokažete zašto su upravo studenti našeg fakulteta percipirani kao lideri i talenti budućnosti.

Više informacija je dostupno OVDJE, a za sva pitanja možete kontaktirati organizatora projekta na filip@digitalniinkubator.eu.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više