Disertacija doktorskog studija Ekonomskog fakulteta u Rijeci osvojila 3. mjesto

Disertacija doktorskog studija Ekonomskog fakulteta u Rijeci osvojila 3. mjesto

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci sa svojim je Poslijediplomskim sveučilišnim (doktorskim) studijem Ekonomije i poslovne ekonomije tek nepune dvije godine članica prestižnog međunarodnog udruženja doktorskih studija poslovne ekonomije EDAMBA (European Doctoral Programs Association in Management & Business Administration), a već je dobitnik iznimnog priznanja kvalitete. 

Disertacija je Tanje Fatur Šikić UTJECAJ POTROŠNJE ENERGIJE NA EKONOMSKI RAST U RAZVIJENIM I POST-TRANZICIJSKIM ZEMLJAMA EUROPSKE UNIJE (mentor prof. dr. sc. Đula Borozan, komentor prof. dr. sc. Nela Vlahinić-Lenz) na ovogodišnjem natječaju EDAMBE za najbolju disertaciju uvrštena ne samo u deset najboljih disertacija članica EDAMBE obranjenih u ak. god. 2017/2018., već je osvojila i 3. mjesto uz vrijednu novčanu nagradu
 
O dometima ove nagrade govori i činjenica da EDAMBA obuhvaća preko 70 sveučilišta s fakultetima koji izvode doktorske studije poslovne ekonomije i to ne više samo unutar Europe. Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci je s ekonomskim fakultetima sveučilišta u Zagrebu i Ljubljani jedini iz Južne i Jugoistočne Europe.
 
EDAMBA svojim članicama nudi i redovita usavršavanja doktoranada i mentora,  na čemu Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci redovito sudjeluje kroz izravno financiranje polaznika. Sudjelovanje u aktivnostima EDAMBE; posebice njenim godišnjim sastancima/konferencijama, omogućava kontinuirano usavršavanja nastavnih planova i programa, kao i organizacije samog doktorskog studija. 
Nagrada će biti uručena na godišnjem sastanku i općoj skupštini EDAMBE 2. rujna 2019. u Oxfordu (Oxford Brookes University, Oxford Brookes Business School)

 
Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se