Dobrodošli na nove mrežne stranice Fakulteta!

Dobrodošli na nove mrežne stranice Fakulteta!

Poštovani studenti, zaposlenici i partneri: ponosni smo što vam možemo zaželjeti dobrodošlicu na nove mrežne stranice Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci!
 
 
 
Od samih početaka Fakulteta usavršavamo i nadograđujemo programe za naše studente, ulažemo u znanstvene istraživanja, potenciramo suradnju s tržištem i izgrađujemo svoju vodeću poziciju među obrazovnim institucijama. U skladu s novim trendovima u digitalnom svijetu  ali i željom za većom interaktivnošću s našim korisnicima odlučili smo krenuti u projekt izrade nove mrežne stranice.
 
Kao što ćete i sami primijetiti kroz navigaciju, uz suvremeni izgled, novu stranicu ponajprije definiraju bolja funkcionalnost, sažetost sadržaja i bolja preglednost informacijama.
 
Sav sadržaj je responzivan i prilagođen korištenju na svim uređajima.
 
 
 
 
 
 
Ukoliko imate potrebu za informacijama sa stare mrežne stranice, možete ih u razdoblju migracije pretražiti putem poveznice
 
Budući da je ovo napravljeno prvenstveno zbog vas, željno iščekujemo Vaše komentare! 

Kalendar

Ekonomski fakultet u Rijeci koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se