Dobrodošli na nove mrežne stranice Fakulteta!

Dobrodošli na nove mrežne stranice Fakulteta!

Poštovani studenti, zaposlenici i partneri: ponosni smo što vam možemo zaželjeti dobrodošlicu na nove mrežne stranice Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci!
 
 
 
Od samih početaka Fakulteta usavršavamo i nadograđujemo programe za naše studente, ulažemo u znanstvene istraživanja, potenciramo suradnju s tržištem i izgrađujemo svoju vodeću poziciju među obrazovnim institucijama. U skladu s novim trendovima u digitalnom svijetu  ali i željom za većom interaktivnošću s našim korisnicima odlučili smo krenuti u projekt izrade nove mrežne stranice.
 
Kao što ćete i sami primijetiti kroz navigaciju, uz suvremeni izgled, novu stranicu ponajprije definiraju bolja funkcionalnost, sažetost sadržaja i bolja preglednost informacijama.
 
Sav sadržaj je responzivan i prilagođen korištenju na svim uređajima.
 
 
 
 
 
 
Ukoliko imate potrebu za informacijama sa stare mrežne stranice, možete ih u razdoblju migracije pretražiti putem poveznice
 
Budući da je ovo napravljeno prvenstveno zbog vas, željno iščekujemo Vaše komentare! 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se