Dr. sc. Heri Bezić panelist na Zagreb Investu 2019

Dr. sc. Heri Bezić panelist na Zagreb Investu 2019

Velika ulagačka konferencija ZAGREB INVEST 2019, koja će se održati 15. travnja 2019. godine ugostit će mnogobrojne  domaće i strane stručnjake kao i predstavnike lokalne vlasti – izuzetna nam je čast što je jedan od panelista naš prof. dr. sc. Heri Bezić, stručnjak u području međunarodnog poslovanja i poslovanja na EU tržištima. 
 
 
Hrvatska je najmlađa članica EU-a i raspolaže značajnim poslovnim resursima koje namjerava dodatno mobilizirati u cilju postizanja viših stopa gospodarskog rasta po uzoru na razvijene članice EU-a koje su uspješne u privlačenju investitora i kreiranju pozitivne ulagačke klime. Cilj ove velike ulagačke konferencije je upravo predstavljanje investicijskog potencijala u Republici Hrvatskoj.

ZAGREB INVEST pruža ulagačima mogućnost povezivanja s lokalnim privatnim i institucionalnim partnerima, fondovima, malim/srednjim tvrtkama kao i s velikim korporacijama, regulatorima, odvjetnicima i konzultantima. Kroz interaktivna predavanja, panele i analize od strane važnih poslovnih dionika te individualne sastanke, omogućit će se neposredan kontakt tvrtki i investitora, kao i uvid u trendove na svjetskom i domaćem tržištu.

Konferencija nudi presjek dosadašnjih ulagačkih iskustava i desetine prioritetnih projekta u pripremi, koji se temelje na konkurentnim resursima, uključujući kvalificiranu radnu snagu, dobru prometnu povezanost i ohrabrujuće prognoze rasta.

Programski naglasci:

-       Kako pokrenuti ulagački projekt u Hrvatskoj i kakve stope povrata se mogu očekivati?
-       Koji sektori nude najbolje uvjete i prilike za održivo ulaganje?
-       Kakve su cijene nekretnina, tvornica i industrijske infrastrukture?
-       Pojašnjenje poreznih olakšica i poticaji za ulagače iznad 5 mil. EUR
-       Tko može posredovati u pripremi ulagačkih projekata?
-       Kakve su plaće, tržište radne snage, kvalifikacijska struktura i obrazovni sustav?
                
PRIJAVNICA ZA KONFERENCIJU


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više