EDAMBA - treće mjesto za Tanju Fatur Šikić

EDAMBA - treće mjesto za Tanju Fatur Šikić

Doktorandica EFRI-a Tanje Fatur Šikić s disertacijom „Utjecaj potrošnje energije na ekonomski rast u razvijenim i post-tranzicijskim zemljama EU" na ovogodišnjem natječaju za najbolju disertaciju prestižnom međunarodnog udruženja doktorskih studija poslovne ekonomije EDAMBA (European Doctoral Programs Association in Management & Business Administration) podijelila je visoko 3. mjesto s Mateom Kovač, koja je svoju doktorsku disertaciju obranila na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Nagrada je uručena na općoj skupštini EDAMBE 2. rujna 2019. u Oxfordu (Oxford Brookes University, Oxford Brookes Business School). 

 
EDAMBA (European Doctoral Programs Association in Management & Business Administration) u svoje članstvo prima fakultete koji izvode poslijediplomski doktorski studij poslovne ekonomije s visokom razinom kvalitete nastavnog procesa, te znanstvenom izvrsnosti mentora.  Obuhvaća 60-tak sveučilišta iz 30 država kako iz Europe tako i iz drugih kontinenata. Naš je Fakultet, uz Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, jedina članica iz Hrvatske. EDAMBA razvija razmjenu dobrog iskustva i suradnje, kako u nastavnom tako i u istraživačkom (znanstvenom) procesu i unapređenje kvalitete doktorskih studija. 
 
EFZG

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više