Edukacijom do uspjeha

Edukacijom do uspjeha

Ekonomski fakultet postavio je u Strategiji razvoja cilj da bude javno odgovoran, relevantan partner i subjekt tranzicije regije u društvo temeljeno na znanju. U cilju ostvarivanja te javne funkcije, kao jedan od suorganizatora, djelatnici Ekonomskog fakulteta sudjeluju u izvođenju programa „Edukacijom do uspjeha". Programi edukacije se održavaju svake srijede u veljači od 17 do 20 sati u Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice.
 
 
 

Program edukacije obuhvaća teme o poduzetništvu, računovodstvu, financijama i marketingu.  

U prvom tjednu, nazočnima su se obratili Ivona Matošić Gašparović, zamjenica gradonačelnika i Kristijan Košćić, predsjednik Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, a projekt je predstavila Snježana Sikirić, viša stručna suradnica za gospodarstvo, turizam i projekte u Gradu Crikvenici.
 
 
Izv. prof. dr. sc. Zoran Ježić, prodekan za preddiplomske studije predstavio djelovanje Ekonomskog fakulteta u Rijeci kao i programe i projekte koje Fakultet izvodi. Temu „O poduzetništvu, kako postati i ostati poduzetnik? Zašto postati poduzetnik?" prezentirala je doc.dr.sc. Mirjana Grčić Fabić. 
 
 

U tjednima koji slijede predavanja će održati i doc.dr.sc. Ana Marija Sikirić, doc.dr.sc. Bojana Olgić Draženović i izv.prof.dr.sc. Ivana First Komen. 


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više