EFRI akcija dobrovoljnog darivanja krvi

EFRI akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Naša svakodnevica znatno se promijenila u posljednje vrijeme - ograničeni smo u našim aktivnostima i dio planova što smo imali morali smo odgoditi.
To nažalost nije privilegija svih – bolesnici čiji život i izlječenje ovise o transfuziji krvi ne mogu svoje zdravlje staviti na čekanje. Krv je nezamjenjiv lijek koji se ne može se dobit umjetnim putem. Jedini izvor krvi i krvnih pripravaka je čovjek. Bez krvi i krvnih pripravaka mnogi bolesnici ne bi preživjeli i ozdravili.  
Pomognimo svi zajedno našim bolnicama, koje trenutno rade nadljudskim naporima, da imaju dovoljno zaliha krvi za sve pacijente. 

I zato, dragi studenti, ALUMNI, zaposlenici i prijatelji  EFRIja  pridružite se akciji darivanja krvi Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci  koja će se održati u srijedu, 8. travnja na Riječkom kampusu (zgrada Sveučilišnih odjela – Ulica Radmile Matejčić 2) od 8 do 19 sati. 
Svi dobrotvorni darivatelji krvi imaju osiguran obrok u prostoru akvarija na Kampusu.

Hvala Vam na humanosti!

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se