EFRI humanitarna akcija- Ispunjavamo želje zajedno

EFRI humanitarna akcija- Ispunjavamo želje zajedno

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci poziva sve svoje zaposlenike, studente te članove ALUMNI zajednice da se priključe tradicionalnoj humanitarnoj akciji pod nazivom: „Ispunjavamo želje zajedno"!

I ove su godine u fokusu osobe starije životne dobi i slabijeg imovinskog stanja kao i mlađe osobe koje nisu radno sposobne i zbog niskih prihoda ne mogu u potpunosti zadovoljiti osnovne životne potrebe kao što su prehrana i/ili smještaj. Sve osobe kojima pomažemo verificirani su korisnici Socijalne samoposluge kruh Sv. Elizabete. 

Lista želja je dostupna OVDJE, a možete joj pristupiti prijavom u svoj Google račun.

Ukoliko ste u prilici možete samostalno ili s kolegama ispuniti jednu (ili više) želja korisnika Socijalne samoposluge – molimo Vas da upišete Vaše ime, prezime i kontakt broj ili mail na popisu ovogodišnjih želja pored opisa poklona koji planirate nabaviti. 

Uz ispunjavanje potreba korisnika Socijalne samoposluge – prikupljat će se i hrana te higijenske potrepštine za korisnike Socijalne samoposluge.
 
NAPOMENE:
1. Svi paketi zaprimaju se u Višenamjenskoj dvorani 1 (1. kat Fakulteta) od 4. do 19. prosinca (7.30 do 15.30 sati). Ključ Dvorane moguće je dobiti u Dekanatu ili u uredu Diane Ježine Radovanović (ured br. 16) ili kod spremačica i domara nakon 16 sati. 
2. Molimo sve da na pakete napišu redni broj želje (dostupan na popisu želja – stupac A) 
3. Ukoliko odlučite donirati namirnice koje su svježe i imaju ograničeni rok trajanja (npr. meso) možete to napraviti na način da kupite bon za hranu ili da namirnice dostavite zadnji dan akcije (do 11 sati)
4. ukoliko želite znati ime osobe kojoj kupujete poklon radi pisanja čestitke, javite se na karijere@efri.uniri.hr
5. okvirna vrijednost svih poklona je 30 eura.
 
Veliko HVALA svima koji sudjelovanjem u ovoj humanitarnoj akciji šire radost blagdana!

Više informacija: Centar za karijere EFRI (karijere@efri.uniri.hr)

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više