Emerald Publishing radionica - „Emerald Guide to Getting Published“

Emerald Publishing radionica  -  „Emerald Guide to Getting Published“

Emerald Publishing i Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci organiziraju besplatnu radionicu čiji je cilj pomoći istraživačima objaviti radove u znanstvenim časopisima Emerald Publishing-a.
 
Sažetak radionice

-          kako objaviti rad u kvalitetnom časopisu
-          kako svoj rad usmjeriti ciljanoj publici
-          što zapravo traže urednici i recenzenti
-          koliko je rangiranje časopisa važno za vaše istraživanje
-          što sve može bitno poboljšati ili upropastiti vaš rad
-          kako vidjeti vlastiti rad recenzentovim očima
-          tajne uspješnog revidiranja vlastitog rada
-          tajne revidiranja.
 
Radionica će se održati gđa. Radka  Krivankova, Business Manager za Jugoistočnu Europu, Finsku i Švedsku, u četvrtak, 11. listopada 2018. godine s početkom u 09:30 u dvorani Aneks. 
 
Trajanje radionice je 1,5 sata. Radni jezik je engleski. 
 
Emerald Publishing ,izdavačka kuća osnovana s ciljem promoviranja novih ideje koje bi unaprijedila istraživanje i praksu poslovanja i upravljanja,  djeluje u  suradnji s brojnim akademskim i korporativnim organizacijama i udrugama širom svijeta kao što su  the Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), the Academy of Management, the International Federation of Library Associations (IFLA), the American Library Association (ALA), the European Foundation for Management Development (EFMD), CEEMAN (Central and East European Management Development Association)a.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se