Emocionalno funkcioniranje studenata tijekom pandemije - istraživanje

Emocionalno funkcioniranje studenata tijekom pandemije - istraživanje

Drage studentice, dragi studenti,

 

Kako se pandemije nastavlja već drugu godinu za redom, tako i mi nastavljamo s praćenjem funkcioniranja studenata. Zanima nas kako se nosite sa svim izazovima promjenjive svakodnevice.

Stoga vam se ponovno obraćamo s molbom da sudjelujete u nastavku istraživanja "Emocionalno funkcioniranje studenata tijekom pandemije”. Istraživanje provode profesorice s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci uz odobrenje Etičkog povjerenstva Fakulteta.

U ovoj fazi možete sudjelovati neovisno o tome jeste li sudjelovali u ranijim fazama ispitivanja ili ne. Sudjelovanje u istraživanju u potpunosti je dobrovoljno i anonimno, a odustati možete u bilo kojem trenutku. Rezultati dobiveni ovim istraživanjem analiziraju se isključivo na grupnoj razini. Vaša su nam iskustva izuzetno bitna. Do sada dobiveni podaci pomogli su u kreiranju smjernica za nastavnike, a rezultirali su i dodatnom podrškom Sveučilišta za unapređenje usluga Psihološkog savjetovališta za studente.

Ispunjavanje upitnika trajat će oko 10-15 minuta, a na kraju možete pronaći poveznice na korisne savjete za nošenje sa stresom i uspješnije studiranje.

 

Upitniku možete pristupiti putem sljedeće poveznice: https://forms.office.com/r/7xaHASFnQv

 

Zahvaljujemo na vašem vremenu i doprinosu.

 

Voditeljica istraživačkog tima

prof. dr. sc. Ivanka Živčić-Bećirević (ivankazb@uniri.hr)

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više