Evaluacija online nastave

Evaluacija online nastave

U novonastalim okolnostima sreli smo se s novim načinom organizacije i održavanja nastave – nastave na daljinu. Uvjereni smo kako se većina nas susrela s ovakvim oblikom učenja (formalnog ili neformalnog oblika) tijekom našeg školovanja, ali svjesni smo da ipak u potpunosti održavanje nastave u ovakvom obliku predstavlja izazov za sve nas – za studente, za naše profesore i sve uprave sastavnica Sveučilišta u Rijeci.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci pripremio je anketu kako bi ispitali vaša iskustva i zadovoljstvo dosada održanom online nastavi i kako bi mogli ukazati na potrebna poboljšanja po pojedinim sastavnicama, a sve s ciljem održavanja što kvalitetnije nastave u ovim izvanrednim okolnostima.

Ovim putem vas pozivamo da ispunite anketu (do 7. travnja ) i da date svoj osvrt na dosadašnju održanu online nastavu na vašoj sastavnici i na taj način pomognete da zajedno poboljšamo daljnje iskustvo.

Također, veoma je važno da istaknete i one dobre stvari kako bi dali primjer dobre prakse ostalim sastavnicama i studentima.

Hvala na suradnji, a po prikupljenim rezultatima napravit ćemo analizu i dostaviti ju svim studentskim predstavnicima i Studentskim zborovima sastavnica.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfnRinU-kiv0niQ5Y…/viewform

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se