Event Management Competition

"Event Management Competition" (EMC) jedinstveni je projekt u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije na kojemu studenti imaju priliku surađivati s profesionalcima iz područja event managementa, educirati se kroz zanimljive radionice, osvojiti praksu u jednoj od vodećih agencija na našem prostoru u organizaciji poznatog eventa te ostale vrijedne nagrade, uključujući novčani fond.
 
Cilj projekta je spojiti studente s poslodavcima te im pružiti priliku da se upoznaju s aktivnostima vezanim uz event management. Industrija event managementa jedna je od najbrže rastućih, a svrha
EMC-a je motivirati zainteresirane studente da se educiraju te na praktičnim primjerima usavršavaju svoje vještine organiziranja evenata. Važan faktor projekta su partnerske agencije i partnerska poduzeća koji će činiti stručni žiri u finalu.

Natjecanje se sastoji od 3 kruga, a prijave traju do 16.03.2023.!
25.3. - prvi krug (online) - pitanja općeg znanja o event managementu
01.04. - drugi krug (online) - rješavanje konkretnog case studyja
22.04. - treći finalni krug (uživo) - rješavanje zadataka stručnog žirija.
 
„Event management postao je sveprisutna disciplina u poslovanju i životu općenito, a ovim natjecanjem želimo studentima pružiti priliku da steknu znanje i iskustvo kao temelj za karijeru u ovoj industriji. Danas zbilja imamo mnogo proaktivnih i ambicioznih studenata i ovakva iskustva izvan okvira formalnog obrazovanja upravo su ono što za nekoga može napraviti tu razliku između njih i sljedećeg kandidata. To i je naš cilj pri organizaciji ovog natjecanja, pružiti našim natjecateljima "odskočnu dasku” u daljnjem razvoju karijere, a prema prošlogodišnjem odazivu vidim da i oni to prepoznaju što mi je izrazito drago." izjavila Laura Vukelić, voditeljica projekta.
 
Više o našem projektu saznajte na našem Instagramu @emc.hsa
Studenti se mogu prijaviti putem linka: https://forms.gle/eT8Ah3u7VDrgB5PE

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više