Future ft. Marketing

Future ft. Marketing

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Katedra za marketing i Centar za karijere Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci organiziraju 15. ožujka 2018. godine događanje pod nazivom "Future ft. Marketing".
 
Događanje je predviđeno kroz tri aktivnosti:
 
1) "Kad narastem bit ću..." panel rasprava;   12:00 -13:00 (dvorana 11 - Aneks) 
Panelisti su osobe koje su završile Ekonomski fakultet u Rijeci te su kroz godine radnog iskustva izgradili zanimljive marketinške karijere.
 
2) "Tko radi, ne boji se gladi" prezentacija projekata Katedre za marketing;  13:10 -14:10 (dvorana 11 - Aneks)
Predstavljanje projekata na kojima su studenti radili na kolegijima Katedre za marketing tijekom kojih su u suradnji s poslovnim subjektima stjecali praktična marketinška znanja, vještine i kompetencije. 
 
3) "Sve ćemo se dogovoriti na kavi" poster druženje; 14:15 - 14.45 (predvorje Fakulteta)
Radovi koje su studenti diplomskog studija izradili u suradnji s poslovnim subjektima na kolegijima Katedre za marketing bit će izloženi u predvorju Fakulteta. Uz sok i kolač moći će se razgledati radove te doznati potrebne informacije o studiranju marketinga na diplomskom studiju.
 
  
 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se