Future ft. Marketing vol. 5

Future ft. Marketing vol. 5

Studenti diplomskog studija smjera Marketing u suradnji s Katedrom za Marketing organiziraju „Future ft. Marketing vol. 5" koji će se održati četvrtak, 12. siječnja 2023. godine s početkom u 9:00, a namijenjen je studentima 3. godine preddiplomskog studija koji razmatraju marketing kao karijerni put.

Događaj se sastoji od  sljedećih aktivnosti:

1) 09.00 - Tko prvi, njegovo! – panel rasprava bivših studenata EFRI-a o karijeri u marketingu

U panel raspravi sudjelovat će:

Emira Brkić Karninčić - diplomirana ekonomistica s preko 13 godina staža u marketinškoj agenciji Libra, trenutno zaposlena u Smart RI d.o.o.

Sara Pozar – osnivačica inRi Brandinga i Digitalne Pčelice

Tijana Božović Galjanić- osnivačica Mio Bio d.o.o. i brenda Superheraw, sudjelovala u projektu Startaj Hrvatska u suradnji s trgovačkim lancem SPAR


2) 10.00 - Zašto Marketing? – iskustvo studiranja marketinga na diplomskom studiju

  - Studenti diplomskog studija smjera Marketing prenijeti će vlastito iskustvo studiranja na EFRI-u te prikazati zašto je marketing dobar izbor za diplomski studij.
 

3) 10.30 - Jutarnja kavica –  druženje na kojem će se predstaviti najbolji studentski seminarski radovi

- Prikazivanje najboljih studentskih radova na smjeru Marketing u suradnji s Katedrom za Marketing. Uz sok i kolače moći će se razgledati seminarski radovi te stvoriti kontakt s gostujućim marketinškim panelistima kao i ostalim studentima kako bi se izmijenile informacije o studiranju marketinga i karijeri u marketingu.

 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više