Hrvatska u Eurozoni i Schengenu – iskustva nakon godinu dana

Hrvatska u Eurozoni i Schengenu – iskustva nakon godinu dana

U organizaciji EFRI Gospodarskog savjeta i Hrvatskog društva ekonomista, 18. siječnja 2024. godine u hotelu Hilton Rijeka Costabella održat će se panel rasprava pod nazivom "Hrvatska u Eurozoni i Schengenu – iskustva nakon godinu dana”.

 

Ovo značajno razdoblje u hrvatskoj povijesti želimo obilježiti stručnim i inspirativnim programom. Okupili smo stručnjake koji će predstaviti prednosti i izazove ulaska Republike Hrvatske u Eurozonu i Schengen s osvrtom na hrvatski suverenitet i monetarnu politiku u Eurozoni te značaj Schengena za konkurentnost hrvatskog gospodarstva.

 

Uvodna izlaganja održat će dr. sc. Michael Faulend, viceguverner Hrvatske narodne banke i dr. sc. Zvonimir Savić, posebni savjetnik predsjednika Vlade Republike Hrvatske.

Istaknuti menadžeri uglednih kompanija raspravit će u kojoj su mjeri hrvatski gospodarstvenici iskoristili ulazak Republike Hrvatske u Eurozonu i Schengen te kako je integracija, u ovaj važni europski okvir, utjecala na konkurentnost njihova poslovanja.

 

Program događanja dostupan je na POVEZNICI.


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više