InCrowd projekt – ostvari svoje poduzetničke projekte

InCrowd projekt – ostvari svoje poduzetničke projekte

Mlade osobe koje nisu zaposlene/samozaposlene niti su više dio obrazovnog sustava glavni su fokus projekta InCrowd  koji se provodi u sklopu programa Erasmus+, ključna mjera 3 – podrška reformama politike, inicijative za politiku inovacija te socijalna uključenost.

Poticanje realizacije vlastitih poduzetničkih ideja, prvenstveno putem crowdfunding platforma, jedna je od glavnih smjernica u kojem će se formirati aktivnosti u dvogodišnjem razdoblju trajanja projekta.

Projektne aktivnosti namijenjene su svim osobama koje pripadaju NEET skupini (Neither in Employment or in Education or Training) u dobi od 18 do 30 godina, neovisno o prethodnoj razini obrazovanja ili radnog iskustva, koji će kroz edukacije naučiti plasirati vlastite ideje na tržište kroz modele alternativnog financiranja.

Predstavljanje Projekta za sve zainteresirane održat će se u utorak, 20. srpnja s početkom u 13 sati putem Zoom platforme uz obveznu prethodnu registraciju na poveznicu OVDJE

Prijave se zaprimaju najkasnije do 19. srpnja u 20 sati ili do popunjenja mjesta. 


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više