Informacije za prijavu na natječaje

Informacije za prijavu na natječaje

Dan poslovnih mogućnosti - Meet&Employ će se održati 22. travnja 2021. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.
 
Cilj eventa je povezivanje studenata i poslodavaca kroz speed dating intervjue, kratke 10-minutne razgovore, a u cilju ostvarivanja poslovne suradnje.
 
Natječaji su usmjereni na:
  • zapošljavanje,
  • primanje studenata na stručnu praksu/pripravništvo te
  • uvrštavanje u bazu potencijalnih zaposlenika
 
Objavljeni natječaji su namijenjeni EFRI studentima i alumnijima (generacija 2019./2020., i 2020./2021.) te će biti vidljivi isključivo putem pristupne šifre poslane na mail.
 
Prijave na natječaje su otvorene do 14. travnja 2021. i svaki student/alumnij se može prijaviti na maksimalno dva natječaja.
 
Ukoliko je student/alumnij zainteresiran za prijavu na dva natječaja, potrebno se je za svaki prijaviti zasebno te sukladno tome, prilagoditi svoj CV i molbu.
 
CV i molba se učitavaju u .pdf formatu.
 
Sve dodatne informacije o prijavama, uvjetima sudjelovanja, načinu provedbe razgovora s poslodavcima te savjeti za zainteresirane sudionike, objavljeni su u brošuri dostupnoj OVDJE.
 
 
Otvoreni natječaji za EFRI studente i alumnije su dostupni OVDJE. 
 
Prijavom na natječaj ispunjavanjem online obrasca i slanjem životopisa, kandidati pristaju na proslijeđivanje istih onim poslodavcima za čije se natječaje prijavljuju (GDPR odredba).
 
 
VAŽNO: U slučaju velikog broja prijava na pojedini natječaj, poslodavci će na temelju dospjelih životopisa i molbi napraviti selekciju i odlučiti s kojim kandidatima će napraviti intervju 22. travnja 2021.!
 
 
Za sve eventualne poteškoće prilikom prijave, student/alumnij se može javiti na mail: diana.jezina@efri.hr ili dorjana.dodic@efri.hr
 
Zbog postroženja epidemioloških mjera, cijeli događaj će se održati u online obliku!
 
 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više