Islamic Finance - predavanje prof. dr. sc. Hode Mansour

Islamic Finance - predavanje prof. dr. sc. Hode Mansour

U sklopu pozvanih predavanja inozemnih stručnjaka na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci (EFRI), 30.04.2019. s početkom u 14:15, u Annexu fakultetu održati će se gostujuće predavanje prof.dr.sc. Hoda Mansour s University of Business and Technology, Jeddah, Saudijska Arabija na temu „Islamic Finance".

 


Prof.dr.sc. Hoda Mansour je ekonomistica s deset godina iskustva u razvoju programa ekonomskog razvoja u MENA regiji. Prof. Mansour ima doktorat iz političke ekonomije te bogato iskustvo u razvoju privatnog sektora i političkoj ekonomiji Bliskog istoka stečeno radom na nekoliko institucija na Bliskom istoku i Europi. Viši je savjetnik za nekoliko projekata vezanih za saudijski projekt Vision 2030. Kao konzultantica radila je za Svjetsku banku, UNDP i UNHABITAT.

 

 

 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se