Izvrstan uspjeh naših studenata u Rusiji!

Izvrstan uspjeh naših studenata u Rusiji!

U sklopu bilateralne suradnje Ekonomskog fakulteta i Ural Federal University-a, naši su studenti imali mogućnost pohađati desetu jesensku školu na temu „Sustainable business development: Smart future for all" koja se održala od 10. do 18. studenog u Ekaterinburgu, Rusija.
 
 Album iz Rusije možete pogledati OVDJE
 
Tijekom našeg boravka imali smo mogućnost odslušati zanimljiva predavanja, posjetiti tvornice renomiranih brendova, raditi na konkretnim case studyjima i barem na nekoliko dana iskusiti ruski način života.Imali smo izvrsne domaćine koji su se pobrinuli da jesenska škola u Ekaterinburgu bude iskustvo za pamćenje.Posebno nas je dojmila posjeta Sberbanci, glavnog sponzora jesenske škole, u kojoj smo proveli cijeli dan. U njihovim smo prostorijama odslušali zanimljivo predavanje o digitalizaciji ruskoj ekonomiji i pozicioniranju ruske ekonomije na globalnoj razini.Oduševila nas je i cjelokupna atmosfera. Školu je pohađalo 50 studenata iz 18 zemalja svijeta, pa je svatko obogatio druženja sa svojom kulturom, običajima i životnom pričom.Case studyjeve smo rješavali u grupama, a naši su mentori bili profesori iz cijelog svijeta. Na finalnoj prezentaciji projekta, čiji je cilj bilo razviti strategije postizanja održivih ciljeva u Coca Coli, Unileveru, Philip Morrisu i Sberbanci, naš je tim nagrađen uz posebnu pohvalu za najbolji rad.Htjeli bi se zahvaliti Ekonomskom fakultetu koji nam je osigurao besplatne kotizacije za jesensku školu i omogućio nam da iskusimo tako jedinstveno iskustvo koje bi svima, bez dvojbe, preporučili.
 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se