„KAKO KRENUTI? KADA I ZAŠTO (NE) ODUSTATI?!“ - panel

„KAKO KRENUTI? KADA I ZAŠTO (NE) ODUSTATI?!“ - panel

Panelistice devetog panela „KAKO KRENUTI? KADA I ZAŠTO (NE) ODUSTATI?!" su Ivanka Ćosić-Prizmić, Tanja Cerinski Štimac, Tanja Džido i Željka Maras.

 

Deveti panel u sklopu projekta „21 put prema uspjehu" u okviru tematske cjeline Žene na start-up i scale-up sceni nosi naslov „Kako krenuti? Kada i zašto (ne) odustati?!", a održat će se u četvrtak, 17. ožujka s početkom u 18h u DoubleTree by Hilton Hotelu u Zagrebu, sa live-streamom na Entrio platformi. 

 

Ivanka Ćosić-Prizmić voli gledati život unaprijed. Ne osvrće se unatrag, iako ju je njena prošlost oblikovala u ono tko i što je danas. Završila je FER umalo magistrirala na Ekonomskom fakultetu Zagreb, radila 20 godina u menadžmentu u bnkarstvu, uspješno implementirala mnoge promjene, mentorirala brojne mlade rukovoditelje. Poduzetništvo je na njenoj životnoj bucket listi, isto kao i napisati knjigu i skočiti s padobranom. Misli da sposobnosti koje imamo nisu naše, cilj je dati drugima. To je njen pokretač. Stvorila je najbolji brend čiste prirodne kozmetike koja je već u prvih 15 mjeseci osvojila dvije prestižne inozemne nagrade. Radi to jer vjeruje da žene traže i zaslužuju drugačiji svijet njege i ljepote. Vjeruje u znanje, cjeloživotno učenje, odvažnost, podršku, prirodu. Najviše voli svoju djecu, muža, život i Matinatu.


Tanja Cerinski Štimac suosnivačica je i direktorica Style&Wings, tvrtke u modnoj industriji koja se specijalizirala za posredništvo modnih brendova i klijenata franšizera na području JI Europe, te pružanju usluga personaliziranog modnog savjetovanja privatnim klijentima. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu, a postdiplomski studij Executive MBA programa završila je na COTRUGLI Business School, gdje je i započela svoj poslovni put na poziciji voditelja prodaje i upravljanja marketinškim i promotivnim aktivnostima. Nakon 9 godina u industriji visokog obrazovanja, htjela je promjenu i nove izazove, te je iz industrije visokog obrazovanja prešla u modnu industriju i to u ulozi poduzetnika. Njena partnerska tvrtka danas broji niz zanimljivih projekata i evenata u modno-poslovnom svijetu, a kao službeni agent talijanskog brenda Seventy Venezia u portfoliju novo otvorenih prodajnih mjesta ubraja dućan u Splitu te Ljubljani i Beogradu.

 

Željka Maras po struci diplomirana profesorica hrvatskog i njemačkog jezika i književnosti. Njen poslovni put započeo je još u gimnazijskim danima, kad se počela baviti pisanim novinarstvom. U deset godina novinarske karijere pisala je i uređivala nekoliko časopisa u hrvatskom medijskom prostoru. Nakon poslijediplomske edukacije iz marketing menadžmenta na Ekonomskom Fakultetu u Rijeci, sljedećih desetak godina bavi se marketingom i odnosima s javnošću, i to u jednoj riječkoj brodarskoj kompaniji. 2015. godine pokreće svoj prvi poduzetnički pothvat pod nazivom Jedem doma. Brend Jedem doma dosad je preživio tri inkarnacije, i to kao usluga kuhanja u kućanstvima klijenata, proizvodnja premium gotovih i polugotovih jela te medijsko-edukativna platforma o hrani. Trenutačno se bavi uređivanjem web portala o hrani, izdavanjem edukativnih priručnika o hrani, kulinarskim team buildizima i reatretovima te consultingom u području marketinga i odnosa s javnošću za proizvođače hrane.

 

Tanja Džido savjetnica je za osobni brending i LinkedIn marketing, osnivačica platforme Shhhefica i pokretačica prve konferencije koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership. 2019. dobila je međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike u okviru koje je provela jesen 2019. u Chicagu i Washingtonu. U pet godina poduzetništva radila je kao savjetnica za više od 50 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 1500 ljudi. Autorica je knjige Budi Shhhefica svog života koji se i 3 godine nakon izdavanja uspješno prodaje. Trenutno radi na dvije adrese, u Londonu i u Zagrebu te je mentorica na tri međunarodna mentorska programa u kojima je cilj osnažiti mlade ljude za izazove na prvim radnim mjestima i izgradnji karijere. Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima 16 tisuća vrijednih konekcija te je najpraćenija žena u Hrvatskoj, a globalno se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji.

O projektu „21 put prema uspjehu"


Projekt ima za cilj promicanje, poticanje i stvaranje ohrabrujućeg i poticajnog okruženja u kojemu mladi mogu razvijati vlastiti profesionalni i osobni potencijal. Kroz zanimljive razgovore i inspirativne priče uspješnih žena, fokusirat ćemo se na ulogu žena u društvu kao i na važnost interdisciplinarnosti, uključivosti i prihvaćanje različitosti te poticati kulturu uspjeha. Cilj projekta je motivirati i inspirirati prvenstveno mlade - studente završnih godina fakulteta i u fazi ranog zaposlenja, da vjeruju u uspjeh temeljen na predanosti, upornosti, znanju, pravim vrijednostima i vlastitim kvalitetama.

 

Link za preuzimanje besplatnih ulaznica za sudjelovanje uživo ili online je ovdje: https://www.entrio.hr/event/kako-krenuti-kada-i-zasto-ne-odustati-10903

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više