Konferencija „Europa za mlade“

Konferencija  „Europa za mlade“

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Konferenciju „Europa za mlade" koja će se održati u petak 28. listopada 2022. u dvorani Anex Ekonomskog fakulteta u Rijeci s početkom u 15:30. Konferencija je podijeljena na tri tematske cjeline koje mladima trebaju približiti rad Europskog parlamenta i europskih vrijednosti kroz niz aktualnosti. Prva tema je „Izazov uvođenja Eura u Hrvatskoj"  gdje će sudionici moći saznati sve o izazovima uvođenja jedinstvene europske valute koja od siječnja 2023. zamjenjuje hrvatsku kunu. „Zelena Europa" druga je tribina na kojoj će govora biti o zelenoj tranziciji i obnovljivim izvorima energije kao nužnosti u ovim izazovnim vremenima. Veliki interes će zasigurno biti za treću temu „Stručna praksa u EU Parlamentu" gdje će mladi moći doznati o svojim mogućnostima rada u predstavničkom tijelu Europske unije.

Panelisti će biti europarlamentarci Karlo Ressler i Romana Jerković, direktor HEP ODS d.o.o. Elektroprimorje Rijeka prof.dr.sc. Vitomir Komen te profesori s Ekonomskog fakulteta izv.prof.dr.sc. Vesna Buterin, doc.dr.sc. Stella Suljić Nikolaj i doc.dr.sc. Saša Čegar.

Organizator konferencije je Savjet mladih Primorsko – goranske županije u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci. Ulaz na konferenciju je slobodan te su dobrodošli svi zainteresirani bez obzira na dob.

Radujemo se Vašem dolasku. 

Molimo da potvrdite svoj dolazak zbog ograničenog broja sudionika ovdje

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više