Mladi u društvenom životu

 Mladi u društvenom životu

       Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci u suradnji s centrom Europe Direct Rijeka, sa sjedištem u RRA Porin, organizira panel raspravu "Mladi u društvenom životu” na kojoj mogu sudjelovati svi profesori, zaposlenici i studenti, a održat će se u ponedjeljak, 28. ožujka 2022. godine u 14 sati, u prostorima Proizvodnog parka Torpedo (Riječka razvojna agencija Porin d.o.o. Milutina Barača 60/I. kat, konferencijska dvorana).

 

Riječka razvojna agencija PORIN bavi se analizama, studijama, strateškim dokumentima, EU fondovima i edukativnim programima, a u ovom slučaju u centru su mladi. Organizator događanja je informacijski centar Europe Direct Rijeka. Europska komisija proglasila je 2022. godinu Europskom godinom mladih. Cilj je u ovoj godini čuti mlade ljude, njihove stavove, razmišljanja te ukazati na važnu ulogu mladih u izgradnji bolje, zelenije, uključivije i digitalnije budućnosti. Europska godina mladih pruža brojne prilike za učenje, dijeljenje vizije i susrete s drugima te sudjelovanje u aktivnostima u cijeloj Europi i zato predstavlja pravi trenutak da s puno samopouzdanja zakoračimo u budućnost, uz nadu u skori kraj pandemije.

 

Pridružite nam se u ponedjeljak i doznajte što vas čeka u #EuropeanYearOfYouth te poslušajte što misle mladi!

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više