Nastava je online

Nastava je online

Poštovani,


Sukladno novoj preporuci „Preporuke za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti Covid-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera - nadopuna preporuka od 31. kolovoza 2020."  Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja od 27.11.2020. i Preporuke za izvedbu nastave na Sveučilištu u Rijeci od 1. prosinca 2020. godine, sva nastava na preddiplomskom, diplomskom i poslijediplomskom studiju od 1.12.2020. održavat će se online.

 

Kao i do sada, u slučaju da studenti ne mogu nastavu pratiti od kuće (npr. neadekvatna oprema, nema interneta, i sl.) moraju 3 radna dana prije termina dolaska na Fakultet poslati e-mail s najavom dolaska na: anarita.ljubicic@efri.hr . U e-mailu najave dolaska u zgradu Fakulteta potrebno je napisati sljedeće podatke: ime i prezime, JMBAG, predmet i termin održavanja nastave.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se