Nastava kreće uživo!

Nastava kreće uživo!

Sukladno novim Preporukama  za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti covid-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera za ljetni semestar akademske godine 2021./2022. od 3.3.2022. nastava se za redovite studente održava u dvoranama.

 

Međutim, prijelazno razdoblje i hibridni model nastave bit će do 18. ožujka 2022. kako bi studenti mogli organizirati smještaj u Rijeci (ukoliko već nisu). Sva nastava na redovitom studiju od 21. ožujka 2022. na preddiplomskoj i diplomskoj razini održavat će se samo u dvoranama sukladno objavljenoj satnici (a ne i u hibridnom obliku).

 

Studenti koji se obrate i popune obrazac da imaju COVID (https://www.efri.uniri.hr/hr/prijava_simptoma__covid_19/2331/168), njima se može izaći u susret i samo njima pripremiti link za hibridno održavanje nastave. Kolokviji i ostale pisane provjere mogu se provoditi isključivo u dvorani.

 

Na snazi ostaje nositi nošenje maski tijekom boravka u prostorijama Fakulteta i popisivanje studenata u dvoranama, a sve ostale mjere se ukidaju što se može vidjeti iz  dokumenta. 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više