Natječaj „KodiraONA“ za program mentorstva u Studencu

Natječaj „KodiraONA“ za program mentorstva u Studencu

Studenac objavljuje natječaj „KodiraONA" koji je namijenjen studenticama kako bi osvojile program mentorstva u Studencu s timom Studenac Digitala sa sjedištem u Zagrebu, u trajanju do šest tjedana i pretplatu na edukativnoj platformi Coursera.


PREDUVJETI

·         osnovno znanje u području prediktivne analitike

·         poznavanje nekog od programskih jezika

 

NAČIN PRIJAVE


Sudjelovanje je moguće isključivo pojedinačno, a prijave su otvorene od 8. do 15. ožujka 2024. godine.


Natjecateljice će na svoju e-mail adresu primiti natječajni zadatak sa svim potrebnim podacima za uspješno rješavanje istog.

 

Rok za dostavu riješenog zadatka je 29. ožujka do ponoći na e-mail adresu projekta kodiraona@studenac.hr.


Žiri u sastavu članova tima data inženjera i data znanstvenika iz Studenca ocijenit će pristigla rješenja zadatka, a pobjednicu natječaja s najpreciznijim rješenjem zadatka Studenac će objaviti na službenim stranicama Studenca te biti kontaktirana i putem e-maila.


Sve informacije o natječaju, uključujući i upute za prijavu možete pronaći na službenim mrežnim stranicama Studenca https://www.kodiraona.studenac.hr/.

 

U slučaju dodatnih pitanja slobodno kontaktirajte Morenu Simčić, bacc. admin. publ., mag. oec. na e-maill adresu morena.simcic@efri.uniri.hr.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više