Nova akademska godina

Nova akademska godina

Dragi studenti,


Zimski semestar započinje u ponedjeljak 1. listopada 2018. Studente prve godine pozdravit će Dekan Fakulteta i drugi članovi Uprave Fakulteta, čime započinje, Tjedan brucoša na EFRIju.
 
 
RASPORED POZDRAVNIH GOVORA ZA 1. GODINU PREDDIPLOMSKOG STUDIJA (REDOVITI STUDIJ)Pozdravni govori za 1. godinu preddiplomskog studija, redoviti studij, održati će se u ponedjeljak, 1. listopada 2018., a prema sljedećem rasporedu:


  •  u 11.00 sati za grupe: A1, A2, A3, A4, A5 i A6, dvorana 9./4. kat
  •  u 11.45 sati za smjer International Business, dvorana 10./4.kat
  •  u 12.15 sati za grupe: B1, B2, B3, B4, B5 i B6, dvorana 9./4. kat.

Svoju grupu potražite OVDJE.
 
Pozdravni govor za izvanredne studente bit će održan u sklopu nastave.
 

Za sve studente prve godine organizirana se u ponedjeljak, 1. listopada,  panel-diskusija Umjetna inteligencija – gdje su granice? koja će bit održana  u 13 sati u dvorani Aneks. Zbog ograničenog broja mjesta obavezne su PRIJAVE
 
Detaljan program Tjedna brucoša potražite OVDJE
 

Nastava počinje 9. listopada 2019.  za sve godine preddiplomskog i diplomskog studija. Satnica će biti dostupna tjedan prije početka nastave na mrežnim stranicama Fakulteta (vidljiva uz AAI identitet).
 
Svim studentima  dostupan je VODIČ ZA BRUCOŠE
 
 

Vaš EFRI

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se