ONLINE STUDIJ - studiraj gdje i kako želiš!

ONLINE STUDIJ - studiraj gdje i kako želiš!

Ekonomski fakultet u Rijeci prva je sveučilišna sastavnica u Hrvatskoj koja ima akreditiran preddiplomski (BACHELOR) i diplomski  (MASTER) ONLINE studij iz područja poslovne ekonomije na hrvatskom jeziku koji možete pratiti u virtualnom okruženju iz bilo kojeg dijela svijeta.
 
>> Pomoć prilikom prijave ili dodatne informacije možeš zatražiti OVDJE
 
Online studij ušao je na velika vrata u svijet visokog obrazovanja – Ekonomski fakultet u Rijeci, sveučilišna je sastavnica koje već godinama obrazuje na virtualnim platformama generacije uspješnih ekonomista s različitih kontinenata.
 
Napredak tehnologije utjecao je na svaki aspekt ljudskog djelovanja – kroz komunikaciju, kupovinu, razmjenu informacija i iznad svega visoko obrazovanje koje je postalo dostupno i ONLINE za ambiciozne pojedince koji u životu angažirani istovremeno na više područja. 
 
 
ONLINE obrazovanje dinamičan je način studiranja koji omogućava ispunjavanje vlastitih ciljeva kroz bolju organizaciju aktivnosti te paralelno razvijanje karijere uz studij. 

ONLINE studij održava duh novog vremena - praktičan, dinamičan i u korak s novim tehnologijama koje garantiraju znanja i vještine koje su potrebne i tražene u današnjem poslovnom svijetu. 

ONLINE studij idealno rješenje za studente koji žive izvan Rijeke - bitno su smanjeni troškovi studiranja i ujedno rasterećen kućni budžet.

 
 
Prednosti upisa na online studij
  • Vlastiti tempo učenja - studenti prolaze kroz materijal za učenje onom brzinom i onoliko puta koliko žele 
  • Sudjelovanje u najkvalitetnijim programima  i predavanjima koje nudi EFRI iz vlastitog doma ili ureda
  • Odabir vlastitog načina učenja – aktivno ili pasivno učenje, različiti stupnjevi interakcije: "klasični” pisani materijal uz vođenje vlastitih bilješki, interaktivne simulacije, diskusija sa ostalim studentima  (e-mail, telekonferencije...), multimedijalni sadržaji
  • Praktičan rad s različitim tehnologijama – stječu se ne samo informacije o onome što se uči, nego i dodatna znanja i vještine o korištenju informatičkih tehnologija
  • Od opreme potrebno je osobno računalo, pristup Internetu, slušalice i kamera. 
  • Samostalno učenje -  usklađeno s obavezama studenata
  • Bez dodatnih troškova  studiranja u  drugom gradu
 
 STUDIJSKI PROGRAMI ONLINE

>>Program BACHELOR preddiplomskog ONLINE studija PODUZETNIŠTVA 
>>Program BACHELOR preddiplomskog ONLINE studija MENADŽMENT 
>>Program BACHELOR preddiplomskog ONLINE studija FINANCIJE
 
>>Program MASTER diplomskog ONLINE studija PODUZETNIŠTVA 
>>Program MASTER diplomskog ONLINE studija MENADŽMENT
>>Program MASTER diplomskog ONLINE studija FINANCIJE - otvoreno je 5 mjesta za strane državljane!
 
Priručnik za studiranje na preddiplomskom i diplomskom ONLINE studiju možete potražiti OVDJEPreddiplomski studij Diplomski studij Poslijediplomski studij Study Programs in English

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se