Poslovni forum - POZIV ZA STUDENTE

Poslovni forum - POZIV ZA STUDENTE

Povodom 150. obljetnice gradnje Riječke pruge, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka organizira poslovni forum koji će se održati u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja u Rijec, i u putničkom vlaku na relaciji Rijeka – Zagreb.
 

Prvoga dana foruma, u utorak, 1. listopada, u 10 sati u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja u Rijeci, na adresi Trg Riccarda Zanelle 1., održat će se okrugli stol Prostorni planovi i željeznička povezanost – temelj razvoja i konkurentnosti.

 

U srijedu, 2. listopada, drugog dana foruma, u putničkom vlaku s polaskom u 10:40 na relaciji Rijeka – Zagreb, održat će se paneli Prometna infrastruktura i povezanost logističkih centara i Perspektive južnih vrata Europe i novi europski put svile.

 

Poslovni forum je međunarodan i pružit će prikaz povijesti, sadašnjosti te budućnosti i perspektive južnih vrata Europe, izuzetno važnih za prometnu budućnost Hrvatske ali i zemalja u okruženju. Namjera je okupiti multidisciplinarni i međunarodni tim stručnjaka.

 

Ovim putem pozivamo studente Ekonomskog fakulteta u Rijeci da se prijave za sudjelovanje u drugom danu Foruma. Prijave su moguće putem online obrasca dostupnog OVDJE, do ponedjeljka 30.9.2019. u 9.30 sati!

 

Forum je organiziran u suradnji s pokroviteljem Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture, partnerima: Primorsko-goranskom županijom, Gradom Rijekom, HŽ Infrastrukturom d.o.o., HŽ Cargom d.o.o., HŽ Putničkim prijevozom d.o.o., tvrtkom Manšped d.o.o. i Hrvatskim društvom željezničkih inženjera te uz medijskom pokroviteljstvo Novog lista.

 

Cijeli program Poslovnog foruma potražite OVDJE.

 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se