Postani dio STIFF žirija – 2021

Postani dio STIFF žirija – 2021

STIFF i ove godine slaže žiri koji radi u timovima. Jedan za igrani, jedan za dokumentarni te jedan za animirani film. U svakom timu nalaze se 3 člana: etablirani filmski autor/autorica, mladi redatelj/redateljica te student/studentica.

Takvom strukturom timova želimo omogućiti studenticama i studentima učenje od profesionalaca kao aktivnih članova žirija, kao i spajanje hrvatskih profesionalca s mladim autorima iz inozemstva, potičući suradnju, umrežavanje kao i razmjenu ideja. Žiri ima slobodu dodijeliti i posebna priznanja za izvrsne filmove iz programa, dok publika igra veliku ulogu glasajući za najbolji film po njihovom mišljenju.

Stoga ukoliko si zainteresiran/zainteresirana postati dio žirija, detaljnije informacije prouči u OPISU POSLA VOLONTERSKE POZICIJE - ŽIRI te ispuni PRIJAVNI OBRAZAC .

Rok za prijavu je 20.9.2021.

Napomena:
Obrazac se ispunjava isključivo pomoću elektroničkog identiteta Sveučilišta u Rijeci (AAI@EduHr korisnička oznaka/e-mail i zaporka). Studentice_i se trebaju ulogirati s _____________@student.uniri.hr.

Također, više informacija možeš pronaći na mrežnim  i  Facebook stranicama STIFF-a.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se