Pozdravni govor Rektorice

Pozdravni govor Rektorice

U četvrtak, 18. listopada s početkom u 12 sati u povodu početka nove akademske godine organizira se susret rektorice prof. dr. sc. Snježane Prijić - Samaržija sa studentima Sveučilišta u Rijeci koje će se održati u dvorani Akvarij na Sveučilišnom Kampusu na Trsatu.

U prvom dijelu rektorica Prijić- Samaržija održat će kraće predavanje studentima koje će biti fokusirano na vrijednosti koje promiče Sveučilište u Rijeci, te ulozi studenata, ali i o mnogim izazovima s kojima se trenutno susreće ukupno društvo, čiji su studenti posebno važan dio populacije.

U drugome dijelu susreta u Akvariju vrijeme je rezervirano za razgovor rektorice Prijić Samaržija sa studentima.

Skupom koji se odvija u suorganizaciji Sveučilišta u Rijeci i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci moderirat će Pegi Pavletić, novoizabrana predsjednica SZSUR-a.

Sveučilište u Rijeci i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci pozivaju sve zainteresirane studente da dođu u četvrtak u 12.00 sati u dvoranu Akvarij na Kampusu na ovaj događaj koji je pripremljen u povodu početka nove akademske godine.
Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se