Poziv za sudjelovanje u programu Tech Boost

Poziv za sudjelovanje u programu Tech Boost

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci vas poziva na sudjelovanje u pred-akceleracijskom programu Tech Boost, a koji provodi ured WBAF Hrvatska.


Ovaj predakceleracijski program traje 8 tjedana i obuhvaća online edukacije o razvoju poslovanja, investicijama, prodaji, uspješnom pitchingu i raznim drugim poduzetničkim temama važnim za održivi razvoj i rast, zatim online i onsite mentorstvo te završava intenzivnim jednotjednim kampom u dvorcu Bračak kraj Zaboka.


Program će poduzetnicima omogućiti razvoj inovativnih poduzetničkih ideja, pripremu za skaliranje i za susret s investitorima rizičnog kapitala. Svi sudionici programa automatski ulaze u polufinale međunarodne konferencije PODIM za poduzetnike početnike u svibnju u Mariboru te se mogu uključiti u Entrepreneurship Tournament u listopadu u Sarajevu koji organizira Finance in Motion fond kao nositelj ovog programa.

 

Rok za podnošenje prijava je do 2.3.2020.


Poziv na sudjelovanje sa svim informacijama vezanim uz natječaj pogledajte OVDJE.

 

Također, letak programa na hrvatskom pogledajte OVDJE, a dodatne opće informacije o programu na engleskom jeziku OVDJE.


Program Tech Boost počet će s izvođenjem sredinom ožujka te će sudionici odabrani u natječaju biti izravno obaviješteni o datumu početka kao i o datumima boot campa kojim program završava sredinom svibnja.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više