Predavanje Ariana Vela - EU fondovi do 2030. godine

Predavanje Ariana  Vela - EU fondovi do 2030. godine

Ariana Vela, doktorandica Ekonomskog fakulteta u Rijeci i jedna od najpriznatijih stručnjakinja za fondove EU-a u Hrvatskoj i regiji, održat će predavanja pod nazivom EU fondovi do 2030. godine – Izvori financiranja i metodologija upravljanja projektima u četvrtak, 25. svibnja s početkom u 10 sati u dvorani Aneks. 
 
U svojoj bogatoj karijeri bila je savjetnica i vođa tima najvećeg infrastrukturnog EU projekta u Hrvatskoj (Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom), osmislila je prvi hrvatski portal o fondovima EU-a (eu-projekti.info), pripremila je više od 500 projekata, napisala je više od tisuću kolumni i savjetodavnih članaka za medije te je napisala prvu knjigu o pripremi i provedbi projekata u financijskom razdoblju 2014. – 2020. 

Svi zainteresirani studenti i članovi ALUMNI EFRI zajednice svoje sudjelovanje na predavanju mogu potvrditi putem elektroničke pošte karijere@efri.hr.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više