Predavanje povodom obilježavanja Svjetskog dana investicijskih fondova

Predavanje povodom obilježavanja Svjetskog dana investicijskih fondova

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Hrvatska gospodarska komora i Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima HGK već četvrtu godinu za redom organiziraju različita edukativno-informativna događanja povodom obilježavanja Svjetskog dana investicijskih fondova, pri čemu se ove godine obilježava i 20 godina fondovske industrije u RH.


Predavanje na Ekonomskom fakultetu u Rijeci će se održati 24. travnja 2018. u 12:15 sati u dvorani Aneksa, pozivamo sve zainteresirane da se pridruže predavanju te raspravi koja će uslijediti nakon predavanja.


Cilj predavanja informiranje i edukacija studenata, profesora, građana i gospodarstvenika o mogućnostima ulaganja kroz investicijske fondove, čime se ujedno ostvaruje doprinos podizanju razine financijske pismenosti u Hrvatskoj. Potrebno je ukazati na ulogu i značaj investicijskih fondova na tržištu kapitala i cjelokupnom financijskom sustavu.


Predavanje se provodi na temelju Nacionalnog strateškog okvira financijske pimenosti potrošača za razdoblje od 2015. do 2020. godine koji Vlada RH donijela u siječnju 2015. godine.
Molimo vas da se prijavite putem obrasca za prijavu
 


Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se