Prezentacija Potencijali ORACLE Academy @ EFRI

Prezentacija Potencijali ORACLE Academy @ EFRI

[Potencijali Oracle Academy @ EFRI] 

 
Učestale promjene i noviteti u grani poslovne informatike iziskuju kontinuirano stjecanje, razvijanje i unaprjeđenje znanja, vještina i kompetencija. To se posebno odnosi na domenu poslovnih informacijskih sustava i domenu poslovnih baza podataka.

 

Stoga, u petak 10.05.2019. od (točno) 14:00 do 15:00, u Dvorani 10 na 4. katu, Doc. dr. sc. Ivan Uroda organizira prezentaciju *Potencijali ORACLE Academy @ EFRI*, koju će prezentirati Darko Jureković, dipl. ing., ORACLE Hrvatska d.o.o., Voditelj programa ORACLE Academy.

 

Ova prezentacija je ujedno i objedinjena prezentacija vanjskog suradnika, za kolegije Baze podatka, Data Bases, Menadžment informacijski sustav, Primjena baza podatka.

 

Navedena prezentacija i popratni praktični primjeri biti će prezentirani u trajanju od cca 45 minuta, dok su, nakon prezentacije, dobrodošli pitanja i komentari studenata te ostalih prisutnih, u trajanju od dodatnih cca 15 minuta.

 

 


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više